KVALITETSKONSULENT

Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af kvalitet og faglighed hos statsautoriserede fodterapeuter? Er du interesseret i sundhedsområdet? Trives du med en bred kontaktflade i det daglige arbejde, og kan du lide at rådgive og formidle? Så er du måske Danske Fodterapeuters kommende kvalitetskonsulent.

Over 600 af landets fodterapeutklinikker skal i de kommende år akkrediteres som led i Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM). Vi søger en kvalitetskonsulent, der kan hjælpe medlemmerne succesfuldt igennem denne proces.

Som kvalitetskonsulent får du selvstændigt ansvar for følgende opgaver:

  • Rådgivning af foreningens medlemmer i forbindelse med akkrediteringsforløbet 
  • Udarbejdelse af skabeloner, vejledninger, informationsvideoer, etc.
  • Tilrettelæggelse og afholdelse af informationsmøder for foreningens medlemmer rundt om i landet
  • Koordineringen med Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS), som varetager selve akkrediteringen af fodterapeuterne
  • Desuden skal du understøtte den generelle medlemsbetjening i sekretariatet og deltage i projekt- og udviklingsopgaver.

Der er tale om en 3-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk baggrund og med fordel nogle års erfaring fra en faglig organisation eller offentlig myndighed. Vi modtager dog også gerne ansøgninger fra dygtige og motiverede nyuddannede.

Du kommunikerer klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt og trives med en bred kontaktflade i det daglige arbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra sundhedsområdet eller har arbejdet med kvalitetsudvikling i andre sammenhænge.

Du arbejder selvstændigt og evner det gode samarbejde med mange forskellige mennesker.

 

Om os

Danske Fodterapeuter er en politisk styret interesseorganisation. Vi er ambitiøse og har implementeret en resultatbaseret styringsramme for organisationen. Alle vores aktiviteter skal derfor medvirke til at opnå konkrete og målbare resultater. 

Vi er et lille dynamisk team, som dækker en bred vifte af opgaver. Vi lykkes godt med at løfte i flok og nå store mål sammen. Humor er en vigtig bestanddel af vores gode samarbejde. Du vil få et spændende job med mulighed for at præge organisationen og ansvar for et område, der har stor bevågenhed i foreningen.

Vi er i alt 11 medarbejdere i sekretariatet, og vi holder til i lyse nyistandsatte lokaler i Albertslund - kun 20 minutters kørsel i S-tog fra København.

Vi glæder os til at møde vores nye kvalitetskonsulent
Vi glæder os til at møde vores nye kvalitetskonsulent

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:
direktør Kristian Lysholt Mathiasen på telefon 43 20 51 21 mobil 29 86 52 48

eller seniorkonsulent Mette Johansen på 43 20 51 26 mobil: 42 50 51 26.

Du kan læse mere om foreningen og akkrediteringen her.

Ansøgning sendes til medlemssekretær Heidi Brandt Sønnesen på hs@fodterapeut.dk senest onsdag den 4. oktober 2017.

Tiltrædelse 1. december 2017.