Kvalitetskonsulent (barselsvikariat)

Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling af kvalitet og faglighed hos statsautoriserede fodterapeuter? Er du interesseret i sundhedsområdet? Og kan du lide at rådgive og formidle? Så er du måske den kommende barselsvikar for vores kvalitetskonsulent i Danske Fodterapeuter.

 

Vores kvalitetskonsulent skal på barsel. Derfor søger vi nu en barselsvikar, som kan hjælpe vores medlemmer succesfuldt igennem akkrediteringsprocessen i det næste års tid. Du skal også arbejde med projekter og opgaver på sundhedsområdet og bistå resten af sekretariatet i den generelle medlemsrådgivning.


Som kvalitetskonsulent har du følgende opgaver:

 • Stå for rådgivningen af de mere end 200 fodterapeuter, som skal akkrediteres i det kommende år som led i Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM)
 • Tilrettelæggelse og afholdelse af informationsmøder om akkrediteringen rundt om i landet (cirka 8 møder årligt)
 • Medlemsrådgivning – primært på sundhedsområdet
 • Deltagelse i projekter og udviklingsopgaver
 • Koordinering med Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS)

Der er tale om et barselsvikariat af cirka et års varighed. Stillingen er på 37 timer (inklusiv frokost). Der er mulighed for deltid efter aftale.

 

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant sundhedsfaglig eller samfundsfaglig uddannelse
 • Har nogle års erfaring fra det danske sundhedsvæsen eller en faglig organisation – men vi modtager også gerne ansøgninger fra motiverede nyuddannede
 • Har indsigt i sundhedsområdet, herunder hygiejne – men det er ikke et krav
 • Kan kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt
 • Trives med at holde oplæg for mange mennesker
 • Trives med en bred kontaktflade i det daglige arbejde og kan tale med alle typer af mennesker.

 

 

Om os

Danske Fodterapeuter er en politisk styret interesseorganisation. Vi er ambitiøse og har implementeret en resultatbaseret styringsramme for organisationen. Alle vores aktiviteter skal derfor medvirke til at opnå konkrete og målbare resultater. 

Vi er et lille dynamisk team, som dækker en bred vifte af opgaver. Vi lykkes godt med at løfte i flok og nå store mål sammen. Humor er en vigtig bestanddel af vores gode samarbejde. Du vil få et spændende job med mulighed for at præge organisationen og ansvar for et område, der har stor bevågenhed i foreningen.

Vi er i alt 11 medarbejdere i sekretariatet, og vi holder til i lyse nyistandsatte lokaler i Albertslund - kun 20 minutters kørsel i S-tog fra København.

Vi glæder os til at møde vores nye kvalitetskonsulent
Vi glæder os til at møde vores nye kvalitetskonsulent

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Lea Stentoft Berling (Indtil d.16. juli) på telefon 43 20 51 21 / 27 20 65 38 eller seniorkonsulent Mette Johansen (Fra d. 17.juli) på 43 20 51 26 / 42 50 51 26.

Ansøgning sendes til seniorkonsulent Mette Johansen på mj@fodterapeut.dk senest fredag den 3. august 2018.

Tiltrædelse 1. september 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Pga. ferie kan der gå lidt tid, før du får en bekræftelse på, at din ansøgning er modtaget. Samtaler forventes gennemført d. 9. og 10. august.