Juridisk konsulent med holdånd og blik for medlemmerne

Vidste du, at fodterapeuter redder liv, mindsker smerte og forebygger hospitalsindlæggelser? Har du lyst til at komme med ombord på et stærkt hold, som styrker fodterapeuternes rolle i sundhedsvæsenet? Vi søger en holdspiller, der har styr på paragraffer, blik for medlemmerne og interesse for sundhedsområdet.

 

Vi leder efter en juridisk konsulent, der brænder for medlemsrådgivning, og som kan forstå og forklare svære paragraffer til vores medlemmer. Som juridisk konsulent skal du også understøtte arbejdet i, at nå foreningens strategiske mål, og du vil være foreningens juridiske anker - derfor har du også en vigtig rolle i foreningens samarbejde med myndighederne. Du får en stilling, hvor opgaverne spænder bredt, og hvor du selv kan præge og udvikle de områder, som du er ansvarlig for.

 

Som juridisk konsulent skal du bl.a. arbejde med følgende opgaver:

 • Medlemsrådgivning om samarbejdskontrakter, kommunale prisaftaler og tilskudsmuligheder til fodterapi, ansættelsesret, fortolkning af sundhedsloven, autorisationsloven samt foreningens vedtægter.
 • Arbejde med udviklingstiltag, der skal styrke fodterapeuternes position og faglige udvikling.
 • Kontakt til ministerier og styrelser ift. foreningens arbejde med autorisation og patientsikkerhed.
 • Udarbejdelse af høringssvar i samarbejde med andre kollegaer
 • Beskyttelse af foreningens varemærker.

 

Om dig

 • Du har en relevant juridisk kandidatuddannelse og eventuelt erfaring fra en faglig organisation eller fra sundhedsområdet.
 • Du er en udpræget holdspiller, men trives også med at arbejde selvstændigt i en omskiftelig hverdag.
 • Du har interesse for, og gerne indsigt i, sundhedsområdet.
 • Det er en fordel hvis du har politisk forståelse, og ved hvordan det er at arbejde i en politisk styret organisation.
 • Du er god til at kommunikere og gør en dyd ud af at sikre en god dialog med alle – fra medlemmer og kollegaer til myndigheder.
 • Du har sans for detaljer, men du hænger dig ikke i dem, hvis du skal eksekvere hurtigt.

 

Om os

Danske Fodterapeuter er brancheorganisation for statsautoriserede fodterapeuter, og vi varetager deres faglige, juridiske og politiske interesser. Langt størstedelen af de godt 1.800 medlemmer er selvstændige erhvervsdrivende.
Vi er i alt 12 medarbejdere i sekretariatet. Vi er et lille dynamisk team, som dækker en bred vifte af opgaver. Vi lykkes godt med at løfte i flok og nå store mål sammen. Humor er en vigtig bestanddel af vores gode samarbejde. Vi holder til i Albertslund 20 minutters kørsel med S-tog fra København K.


KONTAKT OG ANSØGNING

Ansøgningsfristen er overskredet.

Forventet tiltrædelse er 1. december 2018 eller 1. januar 2019.

Vi glæder os altid til at møde nye medarbejdere
Vi glæder os altid til at møde nye medarbejdere