En hurtig krusedulle på en kontrakt kan måske virke som en nem og ligetil manøvre. Og det er det i princippet også. Men du gør dig selv en bjørnetjeneste, hvis du ikke bruger tid på at få kontrakten læst af Danske Fodterapeuter, inden du sætter din underskrift på papiret. For bordet fanger, og du kan ikke fortryde det senere, hvis du ikke kan slippe ud af kontraktens spændetrøje igen. Kontrakten kan også være kilde til konflikter mellem jer og I kan vaccinere potentielle konflikter, fordi I sammen har aftalt spilleregler, der er fair for begge parter.

Skal du skrive en kontrakt, kan du hente standardkontrakter på fodterapeut.dk, som du kan bruge som udgangspunkt for jeres samarbejde. Du skal se standardkontrakterne som inspiration til, hvordan kontrakten kan skrives, men I bør altid overveje, hvordan I skræddersyr den, så den passer til jer. Sådanne kontrakter bør naturligvis også blive tjekket for potentielle problemer. 


Når du vil have Danske Fodterapeuter til at tjekke din kontrakt, skal du på forhånd sende den til info@fodterapeut.dk og skrive dit telefonnummer og træffetider i mailen. Du kan regne med at få en tilbagemelding inden for et par dage.

I får den bedste start på et samarbejde ved at indgå en fair kontrakt.
I får den bedste start på et samarbejde ved at indgå en fair kontrakt.