Det kan være svært at få tid til at komme til lægen, når man har travlt på klinikken. Derfor kan du muligvis være interesseret i at gøre brug af en online lægekonsultation, som er et nyt tilbud til alle med en pensionsordning i PKA. Online Lægen går i luften 1. februar i en prøveperiode på fire måneder. Tilbuddet gælder hele din familie og kan hjælpe med mange af de ting, du bruger din egen læge til i dag – med kun få minutters ventetid og ingen transporttid.

Online-lægerne er danske læger, som sidder klar ved skærmen fra kl. 8 – 22 i hverdagen og fra kl. 10 – 22 i weekenden og på helligdage. En stor fordel ved Online-lægerne er, at du kan se og tale med dem over video, via en app på din tablet eller telefon, og at de kan se dig. Så hvis du, et barn eller en ægtefælle/samboende fx har udslæt, et sår eller et betændt øje, vil lægen kunne se det og behandle ved fx at udstede en recept eller henvise til en specialist.

I mange tilfælde kan du eller familiemedlemmer spare en tur til lægen eller lægevagten. Der vil imidlertid også være sager, hvor behandling eller diagnose kræver, at du går til egen læge. Erfaringen viser, at næsten halvdelen af lægebesøgene kan klares online gennem videokonsultation.

Se flere oplysninger om Online Læge her og læs, hvordan du downloader og bruger appen.

Fra 1. februar kan medlemmer med en pensionsordning i PKA få lægehjælp online i en prøveperiode på fire måneder.
Fra 1. februar kan medlemmer med en pensionsordning i PKA få lægehjælp online i en prøveperiode på fire måneder.