”Det har givet mig en ro i maven, at jeg har fået en pension i PKA. For det er jo også en forsikring ved sygdom eller hvis der skulle ske mig noget,” fortæller Henriette Gaardsøe, medejer af Klinik for Fodterapi Gaardsøe & Lyngbæk i Bagsværd.

Af Lisbeth L. Weimann, kommunikationskonsulent i PKA

”Jeg er så privilegeret at have et dejligt arbejde – så jeg tror først, at jeg stopper med at arbejde, når jeg er 70 år!” fortæller Henriette, der er 44 år og bor i Dyssegård med sin mand og to børn. 

”Pension er ikke noget, vi har drøftet så meget. Jeg forventer dog ikke, at vi laver de store forandringer, skal på jordomrejse eller noget andet vildt som pensionister. Vi vil fortsætte den gode hverdag, vi har nu. Måske lidt flere rejser, men ellers vil vi nyde hverdagen og hjælpe vores to børn og eventuelt børnebørn. Det skal der selvfølgelig også være penge til, og derfor har jeg oprettet en pension,” siger Henriette.

Tid til at prøve noget andet

Henriette læste i Fodterapeuten, at det nu også er muligt for fodterapeuter at oprette en pensionsordning i PKA.

”Jeg havde en pension i banken, som åd sig selv op, så det var tid til at prøve noget andet. Jeg ringede til PKA, hvor en rådgiver knivskarpt forklarede mig mine muligheder – for jeg har aldrig rigtig fået sat mig ind i pension.”

Henriette har arbejdet nogle år i hjemmeplejen og havde derfor en pension i PenSam. Den har hun flyttet til PKA.

 Både forsikring og pension

Det var bl.a. kombinationen af pension og forsikring i PKA’s ordning, der tiltalte Henriette.

”Med forsikringen i pensionsordningen er min familie også sikret – fx får mine børn en månedlig børnepension, hvis jeg er nødt til at gå på førtidspension eller jeg dør, inden børnene er fyldt 21 år. Pt. sætter jeg 2.200 kroner ind om måneden, men jeg tænker, at jeg måske regulerer det til flere penge, når børnene er flyttet hjemmefra,” fortæller Henriette.

Henriette Gaardsøe har overført sin tidligere pensionsordning til PKA. Foto: Thomas Søndergaard
Henriette Gaardsøe har overført sin tidligere pensionsordning til PKA. Foto: Thomas Søndergaard

Pension i PKA

I PKA får du en fleksibel forsikrings- og pensionspakke, der er skræddersyet til dig. 

Du kan vælge Medlemspakken eller Forældrepakken, der begge giver dig pensionsopsparing og forsikringer ved sygdom, død eller hvis du har brug for hurtig behandling til at komme tilbage i arbejde.

Forældrepakken giver dig og dine nærmeste ekstra tryghed, da dine børn også er dækket. Begge pakker er fleksible, og du kan justere forsikringerne og indbetalingen, så de passer dine behov. Du skal ikke give helbredsoplysninger for at komme ind i PKA.

Læs mere om Medlemspakken og Forældrepakken her: www.pka.dk/fodterapeut