Midaldrende mand, der beskrives om høj, slank med gråsprængt hår - som fremstår både venlig og tillidsvækkende – forsøger i øjeblikket at franarre fodterapeuter penge på klinikker i hele landet. Det skriver en række medlemmer i foreningens facebookgruppe.

Svindleren starter med at bestille en tid til sin mor, som kan blandt andet kalder Annie og oplyser et telefonnummer på en med samme navn. Derefter modtager han en opringning, hvor han modtager information om tv og computere, der er billigt til salg efter en vandskade. Han forsøger derefter at sælge dig et tv og en computer for 2500 kroner, du skal betale på stedet. Et tilbud, du selvfølgelig skal sig nej til.

Han kalder sig blandt andet Henrik og Lars og han har både forsøgt at svindle klinikker for fodterapi i Århus, København, Herning, Aalborg, Langå, Svendborg og Hedehusene.  

Du skal selvfølgelig kontakte politiet, hvis du får besøg af ham.

Sn.dk, som er en del af Sjællandske Medier, bragte 2011 en artikel om, at han er blevet dømt ved landsretten for at bedrage 65 mennesker for 280.000 kroner. Læs den her: https://sn.dk/Slagelse/Storsvindler-doemt-igen/artikel/147512