Ny sekretariatschef ansat

Det bliver den 32-årige Lea Stentoft Berling, der fremover skal stå i spidsen for Danske Fodterapeuters sekretariat.

 

Lea kommer fra en stilling i Landbrug & Fødevarer som Head of Stakeholder Relations, ligesom hun tidligere har arbejdet i Dansk Byggeri. Lea er derfor godt bekendt med at arbejde i en medlemsorganisation og ved, hvordan man skaber resultater for medlemmerne.

'Jeg brænder for at arbejde i medlemsorganisationer, hvor jeg er med til at gøre en forskel. Da jeg selv døjer med sårbare fødder, er jeg ikke i tvivl om fodterapeuters værd. Den værdi I skaber for danskernes sundhed, skal vi sammen være endnu bedre til at få gjort synlig. Derfor glæder jeg mig til at møde jer og blive klogere på alt det gode arbejde, der udføres rundt om i landet på klinikkerne', siger den nye sekretariatschef.

'Jeg er glad for, at vi har fået Lea som vores nye sekretariatschef. Sammen kan vi fortsætte udviklingen med at sætte mere fokus på forebyggelse og livskvalitet i det nære sundhedsvæsen. Med ansættelsen af Lea, har vi fået en sekretariatschef, der ikke kun kan kommunikere med os i øjenhøjde, men også vil kunne tage faget et skridt videre', siger Tina Christensen, formand for Danske Fodterapeuter.


Lea Stentoft Berling er ansat fra den 1. april 2018.

Lea Stentoft Berling glæder sig til at komme i gang med jobbet som ny sekretariatschef for Danske Fodterapeuter.
Lea Stentoft Berling glæder sig til at komme i gang med jobbet som ny sekretariatschef for Danske Fodterapeuter.