Ny overenskomst forhandlet på plads

Efter lange og seje forhandlinger med Regionernes Lønnings- og Takstnævn, er der nu indgået en aftale om overenskomst for de kommende tre år.

’Jeg er meget tilfreds med resultatet, som giver en bedre økonomi og større fleksibilitet, hvilket er vigtigt for os som selvstændigt erhvervsdrivende. Vi har fået sneget os uden om forringelser til trods for at udgangspunktet for forhandlingerne ikke var det bedste, fordi regionerne er udfordrede på økonomien. Tilmed har vi forhandlet forbedringer hjem i en tid, hvor andre dele af den regionale sektor har to procents produktivitetskrav hængende over hovedet,’ siger Tina Christensens, formand for Danske Fodterapeuter.

 

Formand for Danske Fodterapeuter, Tina Christensen, er meget tilfreds med resultatet af overenskomstforhandlingerne
Formand for Danske Fodterapeuter, Tina Christensen, er meget tilfreds med resultatet af overenskomstforhandlingerne

Om forhandlingerne

Mange måneders forberedelse, møder på sekretariatsniveau og to forhandlingsmøder med politikere er gået forud for aftalen, der faldt i hak i nat efter 14 timers forhandling.

Danske Fodterapeuters forhandlingsudvalg består af Tina Christensen, formand, Gyrit Madsen, bestyrelsesmedlem, Kristian Lysholt Mathiasen, direktør, og Mette Johansen, seniorkonsulent.

Derudover har medlemmerne Tina Dupont Møller, Mette Høj og Lotte Qvist bidraget til beslutningsgrundlaget, som er foregået i sygesikringsudvalget.

Bo Libergren fra Region Syddanmark er politisk repræsentant i RLTNs forhandlingsudvalg, som også består af flere medarbejdere fra Danske Regioners sekretariat.