Ny måde at indgå en kontrakt på

Har du tidligere indgået en indlejekontrakt og følt, at processen har været svær og uoverskuelig? Med et helt nyt kontraktunivers vil Danske Fodterapeuter sikre, at din oplevelse fremadrettet bliver en anden: Det skal være en nem og god proces at indgå en indlejekontrakt.

 

Konkurrenceklausuler, varighed, udstyr og betalingsmodel er alle forhold, der kan være vanskelige at forholde sig til, når du skal indgå en kontrakt. Indtil nu har Danske Fodterapeuter haft fire standardkontrakter, som du kunne downloade og tage i brug. Det er dog slut nu, da et helt nyt kontraktunivers er trådt i stedet for det. Det betyder blandt andet, at du fremover vil blive guidet på en helt ny måde gennem hele forhandlingsforløbet sammen med din kommende klinikejer eller indlejer.

Danske Fodterapeuter har udviklet et kontraktunivers, som ikke bare guider dig igennem hele processen, men også gør det meget nemmere og enklere at udfærdige den endelige kontrakt.

Processen bliver bedst, hvis I sammen gennemgår alle trinnene i kontraktuniverset.  På den måde får I nemlig sammen talt alle forhold i kontrakten igennem.

Resultatet bliver en indlejekontrakt, der er tilpasset jeres situation. Og fordi kontraktformularen sikrer, at det juridiske indhold er i orden, skal kontrakten ikke gennemses af sekretariatet bagefter.

 

 

Besøg kontraktuniverset

Med et helt nyt kontraktunivers vil Danske Fodterapeuter sikre, at det bliver en nem og god proces at indgå en indlejekontrakt.
Med et helt nyt kontraktunivers vil Danske Fodterapeuter sikre, at det bliver en nem og god proces at indgå en indlejekontrakt.