Indstil kandidater til prisen Årets Fodterapeut

Kender du en kollega, der fortjener at blive værdsat for sit ekstraordinære engagement? Det kan fx være en, som er en rollemodel for faggruppen, en som er nytænkende eller en som kommer helt ud over rampen med sine budskaber. Det kan også være en, der går lidt mere stille med dørene, men som er fantastisk til sit fag og patienterne? I så fald bør du indstille vedkommende til prisen som årets fodterapeut.

 

Overrækkes på generalforsamlingen


Kåringen af årets fodterapeut sker for fjerde gang på generalforsamlingen den 26. oktober 2019, hvor modtageren vil blive hædret foran forsamlingen og modtage 5.000 kroner sammen med et diplom.

 

Sådan indstiller du

Du skal være medlem af Danske Fodterapeuter for at kunne indstille et andet medlem. Send din indstilling, hvor du grundigt begrunder, hvorfor du mener, at vedkommende skal udnævnes til årets fodterapeut.

 

Send din indstilling senest 8. september 2019

Indstil en kandidat til Årets Fodterapeut

Kender du en fodterapeut, der fortjener at blive værdsat for sit ekstraordinære engagement?
Kender du en fodterapeut, der fortjener at blive værdsat for sit ekstraordinære engagement?

Tidligere modtagere af årets fodterapeut

  • 2014: Anne Rasmussen, Steno Diabetes Center
  • 2015: Charlotte Midtgaard, klinikejer i Fredericia
  • 2017: Daniel Madsen, klinikejer i København

Årets Fod

Årets Fodterapeut skal ikke forveksles med Årets Fod, som uddeles på Fodens Dag til en person/afdeling/forening i sundhedssektoren eller i det offentlige rum, som har gjort noget ekstraordinært med eller for fødderne i årets løb