God jul og godt nytår!

Kære medlemmer

Endnu et år går på hæld, og sikken et år det har været.

Den ene store ”gavepakke” efter den anden har stået og ventet på at blive åbnet.

Først gav regeringen os alle sammen Det Risikobaserede tilsyn – en ”gave” der bare ingen ende vil tage.  Desværre ser det oven i købet ud til, at den også kommer til spøge lidt i 2018, da vi endnu ikke har fået afklaret, at det er OK at bruge vores tegnsystem som en naturlig del af journalen. Heller ikke hvordan og for hvor mange arbejdssteder der skal afregnes, er endnu helt på plads. Det risikobaserede tilsyn har føltes som en Sisyfos opgave. Hver gang vi har kæmpet stenen op til toppen og har troet, at nu kunne der da ikke komme flere ændringer eller krav, er stenen blot rullet ned på den anden side med nye ændringer og flere tiltag. Det var en kamp jeg på vegne af alle medlemmer gerne ville have undgået.

2017 har også været et forhandlings år med en ny, god overenskomst som resultat. Det er til gengæld en ”gave”, som vi får glæde af i de kommende fire år. Ikke blot har vi fået store honorarstigninger, det er også lykkedes at få forhandlet os til, at rådgivningen om akkrediteringen ligger i vores sekretariat.

Nu kunne det være rart med en ekstra gave i form af en overenskomst for de ansatte fodterapeuter, hvor både arbejdsforhold og løn bliver forbedret. Det må vi dog vente med at få opklaret til det nye år.

En anden ”gave”, som vi bliver nødt til at vente med at få pakket ud til det nye år er, hvem der skal stå i spidsen for sekretariatet, efter vi måtte sige farvel til Kristian Lysholt Mathiasen.

De mange ”gaver” i løbet af året har også betydet, at både medlemmer og sekretariatet har været presset ekstra meget. Jeg vil derfor gerne sige tak til alle i hele foreningen for det ekstra stykke arbejde, der er blevet gjort rundt om i landet på de enkelte klinikker og i sekretariatet.

Endelig vil jeg gerne ønske jer alle sammen en god jul og et godt nytår.


Tina Christensen
Formand

God jul til alle medlemmer og deres familier
God jul til alle medlemmer og deres familier