Er du opmærksom på, at du allerede har betalt til din deltagelse på kurset ’Fodstatus som kommunikationsredskab’?

Kurset er finansieret af ’Kvalitets- og Efteruddannelsesfonden’, hvilket til dels stammer fra honorarreguleringer på ydelser i overenskomsten. Derfor er prisen kun 200 kroner for alle, der betaler til fonden, fordi de arbejder under overenskomsten.

Arbejder du ikke under overenskomsten, er du også velkommen på kurset, dog skal du betale 1200 kroner, da du ikke har betalt forud gennem Fodterapifonden.

Rækken af kurser starter i Aalborg den 8. juni og bevæger sig efterfølgende rundt i landet, inden det ender i København den 11. oktober.

Arbejder du under overenskomsten, er det faktisk obligatorisk at deltage i de efteruddannelsesaktiviteter, som Fodterapifonden formidler (Aftale om fodterapi, Kap. 8, §32, stk 2.-side 33)

Så skynd dig at få reserveret en plads på et af kurserne i nærheden af dig.

Du tilmelder dig kurserne 'Fodstatus som kommunikationsredskab' her.

 

 

Fodstatus som kommunikationsredskab

Har du spekuleret over, om du mon udnytter fodstatus´ fulde potentiale i forhold til at motivere dine patienter til gode vaner og derved forebygge fodproblemer? Om du får sagt nok? Om du får sagt for meget? Om du får sagt det rigtige?

Fodstatus som kommunikationsredskab har til formål at iklæde dig bedre retoriske kompetencer, der gør det lettere for dig at indgå en dialog med patienterne om undersøgelserne i fodstatus; herunder lære dem, hvilke faresignaler de skal se efter, alvoren af fodsår, og hvordan de opnår god fodsundhed.

 

Er du opmærksom på, at du allerede har betalt til din deltagelse på kurset ’Fodstatus som kommunikationsredskab’?
Er du opmærksom på, at du allerede har betalt til din deltagelse på kurset ’Fodstatus som kommunikationsredskab’?
Arbejder du under overenskomsten, er det faktisk obligatorisk at deltage i de efteruddannelsesaktiviteter, som Fodterapifonden formidler (Kap. 8, §32, stk 2.)

Tid & sted

Aalborg 8. juni 2016 (nr. 513)
Silkeborg 9. juni 2016 (nr. 514)
Kolding 10. juni 2016 (nr. 515)
Odense 21. juni 2016 (nr. 516)
Korsør 13. september 2016 (nr. 517)
Roskilde 23. september 2016 (nr. 518)
Helsingør 6. oktober 2016 (nr. 519)
København 11. oktober 2016(nr. 520)


Alle steder fra kl. 9-16.

Tilmeldingsfristen falder cirka en måned før kurset.