Der er et forholdsvist stort spild i magasinbranchen. Magasinpakken vil forsøge at omdanne dette spild til penge, der kan rejses til fordel for Læger uden Grænser. Det sker alt imens patienter i dit venteværelse får friskt læsestof at fordrive ventetiden med.

Sådan fungerer det
Hver måned leverer Magasinpakken minimum 10 forskellige magasiner direkte til dit venteværelse til en favorabel pris. Patienterne må tage bladene med hjem mod en donation til Læger uden Grænser.
Magasinpakken har indgået et samarbejde med nogle af Danmarks største forlag. Det betyder, at der er en lang række titler med i ordningen, blandt andet Mad og Bolig, Bo Bedre, Rum, Euroman, Eurowoman, Elle, Psykologi, Liv, Isabellas, In, Spis bedre og Gastro. Magasinerne er usolgte blade, der er kommet retur fra butikkerne. Derfor er de omkring 6 uger gamle, når de kommer til venteværelserne, men ulæste. På den måde kan priserne holdes nede, og vi forbedrer miljøet, da disse magasiner således ikke blot destrueres.

Få rabat på magasinerne
Danske Fodterapeuter har indgået en aftale med Magasinpakken om, at du kan få en rabat på 200,- kr. på din bestilling. Et halvår koster 795,- (ex. moms) og et helt år 1.395,- kr. (ex. moms).

 

Du får minimum 10 forskellige magasiner hver måned.
Du får minimum 10 forskellige magasiner hver måned.