Opdateret 17. april 2020

I kølvandet på planen om trinvis genåbning af sundhedsvæsenet fra 14. april har Sundhedsstyrelsen meddelt Danske Fodterapeuter, at blandt andre klinikker for fodterapi gradvist kan begynde at øge aktiviteten fra mandag den 20. april 2020.

Sundhedsstyrelsen skriver, at klinikkerne skal fortsætte med at udføre tiltag, som reducerer smitten og smittespredning i sundhedsvæsenet. Og understreger, at telefon- og videokonsultationer fortsat skal være den primære konsultationsform, i det omfang det er muligt. Du skal også fortsat vurdere fagligt om en patient skal have behandling.

Sundhedsstyrelsen vil snart informere mere om, hvad gradvist øget aktivitet og smittereducerende tiltag målrettet praksissektoren indebærer.  

Danske Fodterapeuter kan derfor ikke vejlede i, hvordan du skal håndtere åbningen af din klinik, før Sundhedsstyrelsen har sendt de nye retningslinjer.

Opdatering: Fredag kl. 11.55 har Danske Fodterapeuter endnu ikke modtaget en vejledning fra Sundhedsstyrelsen og heller ingen melding om, hvornår det sker. I betragtning af at genåbningen gradvist sker fra mandag den 20. april, forventer Danske Fodterapeuter senest at modtage vejledningen der.

Opdateret 17. april 2020

Fra mandag den 20. april starter genåbningen af klinikkerne gradvist. Foto: Istockphoto
Fra mandag den 20. april starter genåbningen af klinikkerne gradvist. Foto: Istockphoto