Solhat og badedyr er allerede en realitet for en del medlemmer, og om et par uger vil antallet af ferierende medlemmer peake. Til den tid er Danske Fodterapeuters sekretariat også godt affolket og vil derfor ikke være i stand til at yde den samme service, som du er vant til.

I uge 29 vil der kun være to-tre medarbejdere til at tage telefonen i den sædvanlige åbningstid. I uge 30 vil telefonen være helt lukket, men du kan sende en mail til info@fodterapeut.dk, hvis du står i en akut situation.

I ferieperioden må du generelt forvente længere svartid. Har du brug for rådgivning, der kræver specialkompetence, kan du blive nødt til at vente på, at en bestemt medarbejder vender tilbage fra ferie. 

I anden uge af august vil langt de fleste medarbejdere være vendt tilbage fra ferie og telefonservicen vil vende tilbage til sit normale niveau.

 

 

Sekretariatet ønsker alle medlemmer en rigtig god sommer.
Sekretariatet ønsker alle medlemmer en rigtig god sommer.

Danske Fodterapeuters sekretariat har 12 medarbejdere; en sekretariatschef, organisationskonsulent, kvalitetskonsulent, kursusansvarlig, bogholder, studentermedhjælper, to medlemssekretærer, to seniorkonsulenter og to kommunikationsmedarbejdere.

Tre af medarbejderne er kun på kontoret en enkelt eller to dage om ugen. 

Læs mere om medarbejderne her