Jeg vil gerne være medlem af Danske Fodterapeuter

Skriv det telefonnummer du gerne vil kontaktes på.
Du skal oplyse dit CPR-nummer

Type af medlemskab

Vælg den type af medlemskab der passer på dig:

Mit medlemskab skal starte fra

Vælg den dato du ønsker, dit medlemskab skal starte

UDFYLDES KUN HVIS DU ER STUDERENDE
KUN for STUDERENDE - Vælg den dato du bliver færdig som fodterapeut
Jeg har læst Danske Fodterapeuters vedtægter, og er indforstået med de forpligtelser, der følger med et medlemskab af foreningen.

Samtykke

Du skal være opmærksom på, at de tre samtykker er nødvendige for, at du kan opnå medlemskab af Danske Fodterapeuter. Uden de tre samtykker kan Danske Fodterapeuter ikke servicere dig efter persondataforordningen, og du vil ikke kunne blive medlem. Du kan læse den fulde samtykketekst her: https://www.fodterapeut.dk/cookies/samtykke/

Jeg samtykker hermed til, at Danske Fodterapeuter behandler mine personoplysninger som en nødvendig del af mit medlemskab, herunder at jeg bliver kontaktet via e-mail og sms om vigtige forhold for Danske Fodterapeuter og mit medlemskab.
Jeg samtykker hermed til, at Danske Fodterapeuter behandler mine personoplysninger i forbindelse med individuelle sager, som jeg måtte kontakte Danske Fodterapeuter om, samt kurser og arrangementer jeg tilmelder mig hos Danske Fodterapeuter.
Jeg samtykker til, at Danske Fodterapeuter må behandle mine oplysninger, som det er beskrevet og forudsat i foreningens vedtægter – herunder også brug af mine oplysninger til statistiske og analytiske formål.

Vedtægter

Danske Fodterapeuters vedtægtersamtykke

Her kan du læse Danske Fodterapeuters samtykketekst.